Shipping policy

Produkter levereras till dig med det leveransalternativ som du väljer i kassan. Du hittar information om dina alternativ på Webbplatsen och i kassan. Beroende på vilket fraktalternativ som du väljer och totalbeloppet på din beställning kan fraktavgifter tillkomma. 

Den förväntade leveranstiden anges på Webbplatsen och i orderbekräftelsen och kan skilja sig åt beroende på vilket leveransalternativ du väljer. Den uppskattade leveranstiden som anges på Webbplatsen beräknas från den slutliga orderbekräftelsen och inte från tidpunkten när du genomförde beställningen. Vi strävar alltid efter att leverera din beställning inom det uppskattade antalet arbetsdagar för leverans som anges på Webbplatsen och i din orderbekräftelse. Dessa köpvillkor gäller för leverans inom Sverige

FRAKTKOSTNAD

Sverige: 49SEK. Fri frakt över 399SEK.

Andra nordiska länder: 135SEK. Fri frakt över 699SEK.


LEVERANSER

postnord-logo.png 

Beställningar skickas med PostNord.


Leveranstid

Normal leveranstid inom Sverige är 2-4 arbetsdagar. Observera dock att det i enstaka fall kan dröja längre och vi reserverar oss för längre leveranstid. 

Normal leveranstid inom  till andra nordiska länder är 3-7 arbetsdagar. Observera dock att det i enstaka fall kan dröja längre och vi reserverar oss för längre leveranstid. 

 

Ej uthämtade paket

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för tur- och returfrakt, administrations- och fakturaavgift.

Skador på produkt eller transportskador

Upptäcker du att paketet är skadat vid leverans skall du anmäla det direkt till respektive transportör. Om du upptäcker skador senare kan du kontakta oss på info@momtomom.se.